+36 70 286 7959 hildi77@gmail.com

Kineziológia

A kineziológia, olyan holisztikus módszer, amelyben ötvöződik a sok ezer éves kínai öt elemtan a legújabb neurológiai kutatások eredményei, a viselkedés-genetika, a Bach-virágterápia, és számtalan egyéb tudás.
A módszer lényege, hogy segítse a szervezetben bármilyen okból felborult egyensúlyt visszaállítani.
A betegségek és életviteli problémák mögött, minden esetben megbújnak feldolgozatlan konfliktusok ,amelyeket korábban átéltünk, vagy genetikusan hoztunk, és még nem sikerült megoldanunk. Ezek a tudatunktól függetlenül alakítják életünket, és befolyásolják egészségünket. A kineziológia izomtesztelésre épül,melynek segítségével terápiában feltárjuk a konfliktusokat és kiválasztjuk a leghatékonyabb korrekciót amely (a konfliktus feloldását eredményezi) mely feloldja a konfliktust. A kineziológiában sokféle korrekciót használunk, és ezekhez változatos segéd-eszközöket, mint például színkártyák, vizualizáció, mozgásos gyakorlatok, akupresszúra. Ebben a terápiában oki kezelést végzünk, melynek hatására a tünetek enyhülnek, vagy teljesen meg szűnhetnek, akár azonnal is.
Az izomteszt alkalmas még arra is, hogy teljesen egyénre szabott diétát állítsunk össze, ami a gyógyulásunkat, a tisztulásunkat és a fogyást is segítheti, attól függően, mit szeretnénk elérni. Pontosan meghatározhatjuk, milyen szerekre, milyen adagban, mennyi ideig van szükség.
Megtudhatjuk, hogy szerveink milyen állapotban vannak, egészségesen működnek-e, és azt is, hogy a szervezetben vannak-e felhalmozódott méreganyagok ( pl.: nehézfémek, oltási anyagok, vegyszerek, sugárterhelés stb.), vagy oda nem illő különböző élősködők (gombák, férgek, vírusok, baktériumok).