+36 70 286 7959 hildi77@gmail.com

Hegyi Ildikó

Kineziológus, Reiki mester és Theta healing konzulens

“Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni.”  

Joseph Campbell

Üdvözöllek!

Ildikó vagyok……..

 

A történetem

A kineziológia egy olyan terápiás módszer, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet.
A 90-s évek elején kezdődött egy agykontroll tanfolyamon. Itt hirdették Carol Ann Hontz amerikai kineziológus előadását. Elsőként járt Magyarországon, így az elsők között ismerhettem meg tanítását. Megérintett a számomra oly kedves természetes gyógymódok közül a kineziológia személyessége, sokrétű felhasználási lehetősége pedig elvarázsolt. Akkor fogalmazódott meg bennem először, hogy hivatásszerűen szeretnék kineziológiával foglalkozni. Ennek már több mint 25 éve. Magam is önbizalomhiánnyal küzdöttem, s akkor még nem voltam hivatásos, szakmabeli természetgyógyász- az élet aztán jó példával járt előttem. 1996-ban megszületett a kisfiam, aki 2,5 évesen kezdett bölcsődébe járni és beilleszkedési nehézségeink voltak. Amikor megoldást kerestem, elsőként rögtön a kineziológia jutott eszembe. Már az első kezelés olyan hatással volt rám, hogy újra megfogalmazódott bennem, ezzel szeretnék foglalkozni. A későbbiekben szintén a kineziológiához fordultam segítségért, hogy megkönnyítsem az életünket. Kisfiammal ugyanis elsősként sokat küzdöttünk az olvasással, pontosabban az összeolvasással. Mikor már minden iskolai módszert kipróbáltunk, keserves gyakorlások sorozata után vettem elő a kineziológiát, s ekkor már gyakorlott terapeutaként végeztem el az oldást. Másnap reggel legnagyobb meglepetésünkre már nem volt gond az összeolvasással, kisfiam azonnal megértette, amit olvasott. Innentől soha többé nem volt problémája a szövegértéssel. Egy másik esetben a fiamról kiskamaszként megállapították, hogy gerincferdülése van. Mikor a gyógytorna ellenére sem javult az állapota, szintén a kineziológiát hívtam segítségül. Később egy kirándulás során jelentkezett a hatása. Kisfiam a nyakamba ugrott, én megöleltem, és egy roppanást hallottam, amitől nagyon megijedtem. Gyerekem azonban nevetve a földre huppant, majd elszaladt, és ettől megnyugodtam. Elgondolkodtam mi is történt? Eszembe jutott, hogy a közelmúltban végeztem egy oldást a gerincferdülésére. Rájöttem, hogy az oldás hatására, az öleléskor ugorhatott helyére a gerincferdülést okozó csigolya. Ezzel a probléma véglegesen megoldódott.
Ezekben az esetekben elég volt 1 – 1 kezelés. Vannak azonban sokkal összetettebb esetek is, melyek több alkalmat igényelnek.
Szakmai képzésemet a Touch for Health módszerrel kezdtem, majd a „One Brain” módszerrel, és a kineziológia további rendszerével, az AFT- vel folytattam. Szeretem ezt a sokrétű alapos módszert. Mára hivatásom lett. Ismereteimet energia gyógyászattal is bővítettem. Reikit, szellemgyógyászatot és arolo technikát tanultam. Megismerkedtem az élet mandalájának rendszerével. Legutóbb pedig Thetha Healing konzulens lettem. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, ismereteim bővítését, hogy minél hatékonyabban, tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Végzettségeim

1991 - Agykontroll tanfolyam

1999 - TFH

2002- Arolo

2002- Szeretetmasszázs

2002- Az élet mandalája

2003- Kineziológia

2004- Reiki

2006 - AFT

2016 - Theta healing

A célom

A betegségek nagy része pszichoszomatikus betegség, ami azt jelenti, hogy a lelkünk betegíti meg a testet. Ha valaki beteg kap egy gyógyszert és elmúlik a betegség vagy legalábbis megszűnik a fájdalom, de valójában csak tüneti kezelés történt nem pedig a probléma gyökere lett kezelve.

Célom, hogy megtaláljuk a problémák lelki okát és azt kezelve egy jobb állapotba kerüljenek az emberek. Ha úgy érzed megrekedtél vagy csak nem úgy mennek a dolgok, ahogy szerinted mennie kell beszéljünk és találjuk meg közösen a megoldást.